Inici » Notícies » General

La benissera Paqui Ronda, guanyadora absoluta del IX Ral·li Fotogràfic de Gata

15 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Autoritats,   organitzadors i premiats al IX Ral·li Fotogràfic de Gata

Autoritats, organitzadors i premiats

Organitzat pel Fotoclub “Forat”, han participat 69 persones, fent el rècord de totes les edicions. La guanyadora ha sumat 160 punts. Els altres premiats són Toni Sanchís, Nacho Ivars i Rosa Mengual.

Aquest migdia s’ha celebrat l’acte de cloenda del IX Ral·li fotogràfic, organitzat pel Fotoclub “Forat” de Gata, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocinador Ale-Hop. Han participat un total de 69 persones, fent el rècord de totes les edicions fins ara. La gunyadora absoluta, amb 160 punts, ha estat la benissa Paqui Ronda. També han guanyat en alguna de les parts a puntuar Toni Sanchís, segon classificat, Nacho Ivars i Rosa Mengual.

A la sala de plenaris, en presència de l’alcaldessa Ana María Soler i el regidor de Cultura Joan Pedrós, qui han atorgat els premis, junt amb el president del fotoclub Pepe Mengual i el vicepresident Miguel Serra, s’han lliurat els premis del ral·li 2013. Primer s’ha realitzat una projecció de totes les fotos presentades i després s’ha fet l’acte de lliurament dels premis a la millor col·lecció, a la segon millor col·lecció, a la millor foto de tema obligatori i a la millor foto presentada a concurs.

Cal ressenyar que el nivell ha estat molt alt i els objectius marcats per l’organització multiplicaven uns per tres punts i altres per dos. Els de tres: fotografia nocturna del casc urbà, amanèixer des de la Benitzaina (zona ral·li), paisatge agrícola, cova de la Catxupa, brots o pampols de la vinya i papallones. Els de dos: fotografia social en el casc urbà, portes del carrer Signes (porta o detall), casa de les Beates, pontet del Barranc de la Catxupa, pous i cisternes i borratja. El tema obligatori va ser el de l’ermita “dels Paresants” i hi havia un tema lliure a elecció del participant.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al blog del Cronista de Gata el 14 d’abril de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/