Inici » Notícies » General

La 1a Trobada d’estisoradores de Benissa: Un dia de protagonisme i de festa per a centenars de dones

1 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Imatge de la 1a Trobada de dones estisorades a Benissa

Imatge de la 1a Trobada de dones estisorades a Benissa

Començaren amb una senzilla recepció, continuaren amb una encertada teatralització per part de Teatreres pel Món, i seguiren amb la resta de la programació: des de degustació de productes com la nova coca de moscatell fresc o embotit de Benissa, fins les exposicions amb els panells de fotos i les participatives recreacions de com s’estisorava, el documental i l’esperat tancament amb l’actuació de Pep Gimeno ‘El Botifarra’.

Moltíssimes dones al carrer, i també homes, xiquets i xiquetes que no es van voler perdre’s la 1a Jornada de Les Estisoradores. Un ambient festiu i per a homenatjar la figura de la dona que estisorava, però també treballava a casa, i criava i cuidava la família.

En paraules de Belén Ivars, regidora d’Igualtat, l’objectiu de la I Trobada “s’ha aconseguit, empoderant les dones benisseres. Elles foren les protagonistes de les activitats i sembla que van quedar satisfetes i contentes”.

La regidora va voler la participació d’altres ajuntaments com el de Gata de Gorgos, que va portar a 16 dones en un mini-bus, i també a les empreses participants, com Uvas Cabrera, HostelBe, Litoral Cadena Ser o la DOP Vins d’Alacant.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/