Inici » Notícies » General

Kringe qualifica com a desafortunades les paraules del socialista Ángel Luna

22 de Gener de 2010 No hi ha comentaris

Les reaccions a les declaracions del portaveu del grup parlamentari del PSPV a Les Corts Valencianes, Ángel Luna, a Benissa, han tingut ressò a Dénia.

En una trobada amb regidors i batles socialistes de la comarca, Luna va assenyalar que la manifestació convocada per a finals del present mes en reivindicació del tren Gandia- Dénia era una “pèrdua de temps, de diners i d’energia”.

La batllessa, Ana Kringe, va qualificar aquesta paraules de “comentari desafortunat” i va afegir que “la polèmica es deu a un tema de divisió interna dins del Partit Socialista”. No obstant això, Kringe va recordar a Luna que la convocatòria d’aquesta manifestació “va ser un acord adoptat per la Xarxa de Batles de la Marina Alta” i va dir que l’objectiu d’aquest acte és aconseguir que les promeses incomplides fins ara pels governs central i autonòmic respecte a aquesta infraestructura es facen realitat i es concreten.

La batllessa de Dénia va manifestar la seua confiança en què aquest projecte s’inclourà al Pla d’Infraestructures que el Ministeri de Foment i la Conselleria d’Infraestructures presentaran durant aquest primer trimestre de l’any.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/