Inici » Notícies » General

Juan Bautista Roselló va cobrar 500 euros per dos reunions de 45 minuts en total

14 de gener de 2016 No hi ha comentaris
Una imatge del ple del dimarts passat

Una imatge del ple del dimarts passat

Juan Bautista Roselló va cobrar 500€ de dos reunions del Consorci Comarcal d’Aigües de la Marina Alta, celebrades el passat mes de desembre, i que en total no van durar més de 45 minuts. Així s’ha sabut arran d’una pregunta de Reiniciem Benissa efectuada el dimarts passat (minut 23:08) durant el ple ordinari de l’Ajuntament de Benissa.

El batle va admetre, a més, que va votar a favor del pressupost de l’entitat per a 2016, que contempla un 47% per a indemnitzacions i cap euro en el capítol d’inversions. El pressupost d’aquesta entitat per a l’any que ve van quedar, per ara, damunt de la taula en oposar-se el PSOE i Compromís.

Des de Reiniciem Benissa es va retreure que la posició del batle no es consensuara amb la resta de partits de l’oposició, ja que representa al poble de Benissa. Juan Bautista Roselló, per la seua banda, va indicar que no s’enrecordava el que es cobrava en aquesta mena de reunions.

Sense notícies de la donació del batle als refugiats sirians

El regidor de Compromís, Xavi Tro (minut 52:00), va preguntar al batle sobre l’anunci que havia fet el passat mes de setembre en què anunciava que anava a donar, als refugiats sirians, les seues indemnitzacions que cobra de l’Ajuntament. El batle va respondre que aquest era un tema personal, per la qual cosa anava a respondre-li personalment al regidor en la forma que considerara.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/