Inici » Notícies » General

José Manuel Garcia Barragan i María Isabel Ferrer imposen el seu ritme en la XXI Cursa de Benissa

4 de Juny de 2018 No hi ha comentaris
José Manuel Garcia Barragan

José Manuel Garcia Barragan

Benissa va acollir la XXI Cursa Popular aquest cap de setmana, tancant el XXIIé Circuit a Peu a la Marina en una jornada en la qual va haver una amenaça de pluja, si bé finalment les curses es van disputar sense problemes, protagonitzades pel bon ambient i el més d’un miler de persones que van participar.

Maria Isabel Ferrer Castell

Maria Isabel Ferrer Castell

En primer lloc es van celebrar les proves dirigides a xiquets, xiquetes i joves, en les quals es van inscriure desenes de participants procedents de diversos municipis de la Marina Alta. A les 19.00h es va donar el tret d’eixida de la cursa de 9.500 m, en la qual el guanyador en la classificació masculina va ser José Manuel García Barragán (CA Llebeig Xàbia) amb un temps de 0:32:16. El segon lloc va ser per a l’atleta local Carlos Cabrera López (Ginestar Atletisme Benissa), que va creuar la meta en 0:32:56 i ja el tercer graó del podi va ser per a Gabriel Domenec Fluixà (CA Corremundos), que va parar el crono en 0:33:09

Per part de les dones, María Isabel Ferrer Castell (CA Llebeig Xàbia) es va erigir com a guanyadora, signant una gran actuació amb un temps de 0:36:36. Després d’ella van entrar Gemma Ann Selby (CA El Faro, 0:40:11) i Isa Banyuls (CA Automoció Moll i 0:41:35).

De nou, el circuit benisser va destacar per certes rampes amb un desnivell pronunciat. L’altura del municipi de Benissa es deixa notar en aquestes cites, com a escenari d’una gran prova d’esforç que suposa el tancament del Circuit Comarcal de Carreres a peu, i que en el lliurament de trofeus va comptar amb la presència de Xavi Tro, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. L’Organització, amb el Club Ginestar Atletisme Benissa al capdavant, va tornar a satisfer a veïns i visitants, en una edició en la qual es va inaugurar una fira dedicada a la Salut esportiva a Benissa.

Una vegada finalitzat el Circuit a Peu de la Marina Alta és convenient destacar el paper d’alguns i algunes atletes locals, com l’aleví Alba Soler Ortolà (del Ginestar Atletisme Benissa), guanyadora en la seua categoria amb 8 proves disputades i 8 victòries obtingudes. Exactament de la mateixa manera, Izan Crespo Esquerdo, pertanyent a l’Escola Municipal d’Atletisme, també s’ha imposat en aleví masculí amb 8 triomfs. La cadet Alicia Orihuel Ginestar (Ginestar Atletisme Benissa) ha finalitzat en un notable setè lloc. Mentre que els seus companys Elías Gil García i Marc Soler Ortolà han finalitzat en el Top 15, 10é i º12é, respectivament. En Infantils, Nàdia Crespo Esquerdo (Ginestar Atletisme Benissa) ha aconseguit finalitzar la 12ª en la seua categoria, guanyant la carrera de Benissa. En clubs, el Ginestar Atletisme Benissa ha guanyat de manera destacada, enfront del Multiesport Benitatxell, el CA Cametes, el CA Gata o el CA Llebeig Xàbia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/