Inici » Notícies » General

Jornada de portes obertes d’activitats nàutiques el diumenge 16 de juny

7 de juny de 2013 No hi ha comentaris
Presentació de la campanya Hola Verano

Presentació de la campanya Hola Verano

La campanya Hola Verano en las Calas de Benissa, és una presentació de l’ampli ventall d’activitats i serveis que s’oferiran al llarg de tota la campanya estiuenca a la costa de Benissa.

L’activitat principal de la campanya arranca el diumenge 16 de juny amb una jornada de portes obertes que convida a conèixer i practicar les activitats nàutiques ofertes per les empreses situades a la costa de Benissa: El Centre de Busseig Les Bassetes, Mar Océano Water Sports i Las Antípodas Water Sports Center.

El programa començarà a les 10.00 del matí. A partir d’eixe moment ininterrompudament es podran practicar, fins les 17.00, activitats tals com: batejos de busseig, batejos de paddle surf, excursions en caiac, excursions en catamarà i iniciació al stand up paddle. A més, s’oferiran visites guiades gratuïtes, de la mà dels guies turístics voluntaris de l’Ajuntament de Benissa, en Castellà i Anglés pel passeig ecològic (tram comprès entre el Club Nàutic Les Bassetes i la platja la Fustera). Els llocs on es desenvoluparan les activitats seran el Club Nàutic Les Bassetes i la Platja La Fustera.

El preu per activitat serà de 5 euros i inclou una consumició gratuïta a Les Bassetes Coral Beach.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s directament a la platja de la Fustera per a l’activitat d’iniciació al stand up paddle i al Club Nàutic Les Bassetes per a la resta d’activitats. En ambdós llocs hi haurà personal del Departament de Turisme que coordinarà les inscripcions. Cada activitat disposarà d’horaris i un nombre màxim de participants.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/