Inici » Notícies » General

Javier Santacreu lidera la llista per als premis Compromís per Benissa

19 d'Abril de 2012 No hi ha comentaris
Javier Santacreu

Javier Santacreu

El col·lectiu local del Bloc-Coalició Compromís a Benissa ha presentat els premis Compromís per Benissa. Uns guardons que consten de dues modalitats. Una concedeix aquest reconeixement a una persona del municipi que ha destacat per la seua tasca professional, artística o política; i l’altra modalitat, la col·lectiva, va dirigida a premiar la tasca d’associacions, clubs, societats o col·lectius benissers.

Elecció

Els guardonats en aquests premis seran triats a partir dels resultats d’una votació que es durà a terme a través d’internet, a través de la pàgina de facebook del Bloc de Benissa. Els noms dels candidats ja han estat exposats i els electors ja poden anar votant els seus preferits.

Ara per ara, en la modalitat individual el compositor i director, Javier Santacreu, encapçala la llista amb un total de 22 punts, seguit de Teodoro Crespo i Ángel Crespo. En la categoria de col·lectius, lidera la classificació amb 21 punts, la Societat Lírica i Musical de Benissa, encara que el termini de votació finalitzarà el 31 d’abril i pot variar.

El lliurament d’aquests guardons es durà a terme en la sala d’actes de la Seu Universitària el divendres 11 de maig a les 20.30. Un acte que presentarà Ana Peris i que, a més, servirà per a repassar els cinc anys de la Coalició Compromís en les Corts, amb la intervenció de la diputada a les Corts Valencianes, Mònica Oltra. La cita també comptarà amb la participació del secretari local del Bloc, Jaume Berenguer, i del regidor nacionalista de Benissa, Xavi Tro.

Berenguer remarca que amb aquesta iniciativa es demostra que existeix una altra forma d’entendre la política, perquè pel Bloc-Coalició Compromís, ser polític no només suposa ostentar un càrrec en una administració, siga local o supramunicipal, sinó que significa treballar pel poble. Amb aquests guardons es pretén reconèixer la tasca tant de persones com d’entitats pel seu compromís amb Benissa.

L’acte de lliurament de premis culminarà amb un sopar, obert a militants i simpatitzants de la formació nacionalista, en el restaurant de la Cultural.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/