Inici » Notícies » General

Ja es coneixen les persones guanyadores de la Campanya de Compres de Nadal a Benissa

6 de gener de 2019 No hi ha comentaris
Les persones premiades a la Campanya de Compres de Nadal 2018 a Benissa

Les persones premiades a la Campanya de Compres de Nadal

Més de 1000 participacions més en comparació a 2017, on ja es van superar els 7000 cupons. I és que la campanya “El Comerç de Benissa brilla per Nadal” ha obtingut més de 9000 cupons, un fet que marca l’augment de la confiança del veïnat en els productes i serveis oferits en el teixit comercial del poble.

A més, ja es coneixen els noms de les persones que han guanyat els premis de la Campanya, organitzada per la Regidoria de Comerç, AFIC-CREAMA i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB). Els guanyadors i guanyadores, acompanyats per la Junta Directiva de l’ACEB i la regidora de Comerç, Carol Ivars, es van reunir ahir divendres 4 a la tenda Biomercat, comerç on s’havia realitzat la compra de major import, per la guanyadora dels 1000 euros, premi principal d’enguany.

El sorteig es va realitzar, al matí i en directe, a les instal·lacions de Ràdio Litoral Cadena Ser, comptant amb la presència de la regina infantil de les festes de la Puríssima Xiqueta, Laura Balaguer Mancheño. Raúl Martínez, l’encarregat de conduir el sorteig, va telefonar a Clara Debreceni, guanyadora dels 1.000 euros en compres. Per a participar, cada client havia de sumar 50 euros en compres a Benissa, la qual cosa ha suposat un element dinamitzador de les vendes en els comerços associats, juntament amb accions com l’Escape Room, la gimcana “Busca l’Anomalia” o altres activitats realitzades.

A continuació, es detallen les persones guanyadores de la campanya d’enguany:

Premi 1.000 euros:
Clara Debreceni

Premi de 500 euros:
Ralph Semler

Premis de 100 euros:
Puri González
Susana Ivars
Kircert Coupon
Mª Amparo Ivars
Lukasz Skowyra

Aquestes persones podran gastar-se el premi en compres en els comerços associats. L’organització els felicita i agraïx a totes les persones que han participat en esta campanya. Carol Ivars, regidora de Comerç, ha assenyalat que “cal continuar confiant en el comerç de Benissa, com s’ha pogut veure amb el notable increment en la participació d’aquesta campanya”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/