Inici » Notícies » General

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis Benissa és Qualitat

17 de Juny de 2018 No hi ha comentaris
Guardonats dels Premis Benissa és Qualitat 2018

Guardonats dels Premis Benissa és Qualitat 2018

Ja es coneixen els guanyadors dels premis ‘Benissa és Qualitat’, que en la seua XIII edició va presentar la nova categoria de guardó, dirigit a l’empresa Socialment Responsable. D’aquesta manera, els premis a l’empresa i comerç ‘Benissa és Qualitat 2018’ van ser lliurats el dijous per la nit en un acte celebrat al Centre d’Art Taller d’Ivars i la llista de guardonats de la qual és la següent:

PREMIATS 2018

  • Premi a la millor atenció i servei al client: Farmàcia Carmen Villanueva
  • Premi a la millor promoció del municipi: Mandala Beach Bar
  • Premi a la persona emprenedora: Papereria Macavi
  • Premi a l’empresa Socialment Responsable: Clínica Benissa
  • Premi a la millor imatge comercial: HostelBe
  • Premi a la trajectòria empresarial: Peluqueria Pèl-Home

Aquest certamen, que ha complit enguany la seua 13a edició, està promogut per la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica i l’Agència per al Foment d’Iniciatives Comercials (AFIC), amb l’objectiu de premiar la capacitat de millora contínua i esforç diari que realitzen tant l’empresariat com el teixit comercial de Benissa, destacant que la pròpia nominació als mateixos ha d’entendre’s com un reconeixement per la tasca empresarial duta a terme.

L’acte de lliurament de premis va destacar per la seua utilització de noves tecnologies, amb pantalles de gran grandària per a la projecció de les empreses nominades i un divertit photocall. La Gala del Certamen va reunir més de 150 persones, entre participants, empresariat, equip humà de les diferents empreses i comerços, així com familiars i amics. Entre ells també van estar Carol Ivars, responsable de Comerç de l’Ajuntament de Benissa, Xavi Tro, regidor d’Ocupació, Abel Cardona, batle de Benissa, Sonja Dietz, Presidenta del CEDMA, Rosario Donderis, Gerent de CREAMA, representants de les associacions locals de Comerciants, Constructors i Afins, Mestresses de casa i Consumidors, entre altres persones.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/