Inici » Notícies » General

Ja es coneixen els guanyadors dels cartells de festes i de fotos de Moros i Cristians

10 de novembre de 2008 No hi ha comentaris

El divendres passat va tindre lloc la reunió dels jurats dels concursos de cartells de festes de la Fira i Porrat de Sant Antoni, Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians per al 2009. El guanyador del cartell de la Fira ha sigut José Antonio Cuesta Pastor amb l’obra “Varietats del Porrat”; el de les Festes de la Puríssima, Marco Bittwer amb l’obra “Tolón Tolón” i el de les Festes de Moros i Cristians, Daniel Fernández Calzado amb l’obra “Ones de color”. Tots ells rebran un premi de 1.000 euros. El jurat d’aquestes tres modalitats va estar compost per la 1a tinent d’alcalde, Josefina Ivars, l’artista plàstic Joan Esquerdo, el dissenyador gràfic, Víctor Gironés Igual i els presidents de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2009 i de l’Associació de Moros i Cristians, Pedro Cabrera Tro i David Ivars Pellicer.

També es van triar les obres guanyadores del concurs fotogràfic de les festes de Moros i Cristians 2008, el jurat dels qual va estar compost pels fotògrafs Miguel Ángel Valero, Pedro José Sanz i Juan Ignacio Serra. El primer premi dotat amb 300 euros es va atorgar a Pedro Benlloch Nieto per la fotografia “Colores” i el segon premi dotat amb 200 euros i el tercer amb 100 euros es va atorgar a Felipe Bertomeu Tent amb les obres “El orgullo de la fiesta” i “El saludo”, respectivament.

El divendres dia 21 de novembre, amb motiu de la celebració del Mig Any de Moros i Cristians, s’inaugurarà una exposició amb les obres presentades a aquests concursos en la sala d’exposicions del Centre Cultural.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/