Inici » Notícies » General

Ja es coneixen els guanyadors dels cartells de festes i de fotos de Moros i Cristians

13 de novembre de 2009 No hi ha comentaris

Aquest dijous passat va tindre lloc la reunió dels jurats dels concursos de cartells de festes de la Fira i Porrat de Sant Antoni, Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians del 2010.

El guanyador del cartell de la Fira ha sigut Oscar Piera Bertomeu amb l’obra “Vell cartell de fira”; el de les Festes de la Puríssima, Felipe Martínez Sivera amb l’obra “Vidriera” i el de les Festes de Moros i Cristians, Jaume Lloret Tito amb l’obra “El símbol”. Tots ells rebran un premi de 1.000 euros.

El jurat d’aquestes tres modalitats va estar compost pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, el regidor de Cultura, Xavi Tro, la regidora de Festes, Raquel Soliveres, Nelia Higueras, llicenciada en Comunicació Audiovisual, Pepe Toni Jorro Ivars, Llicenciat en Belles arts, Verónica Bertomeu Biosca, presidenta de l’Associació de Moros i Cristians, Silvia Sendra Cuello, vicepresidenta de l’Associació de Moros i Cristians, Antonio Ivars Molines, president de l’Associació de Festes Puríssima Xiqueta 2010 i Javier Santacreu Ribes, vicepresident de l’Associació de Festes Puríssima Xiqueta 2010.

També es van triar les obres guanyadores del concurs fotogràfic de les festes de Moros i Cristians 2009. El primer premi dotat amb 300 euros i el segon premi dotat amb 200 euros es van atorgar a Miquel A. Noguera Artigues per les fotografies “Cascs” i “Perfil Moro”, respectivament. El tercer premi, de 100 euros, va recaure en la fotografia “Fuego”, de Pedro José Benlloch Nieto.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/