Inici » Notícies » General

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de cartells de festes i de fotos de Moros i Cristians

22 de novembre de 2012 No hi ha comentaris
Cartells guanyadors del concurs de cartelles de festes de Benissa 2013

Cartells guanyadors

Aquesta setmana ha tingut lloc la reunió dels jurats dels concursos de cartells de festes de la Fira i Porrat de Sant Antoni, Puríssima Xiqueta, Moros i Cristians i Mes de la Dona de 2013. El guanyador del cartell de la fira ha sigut Juan Diego Ingelmo Benavente amb l’obra “Sant Antoni”; el de les Festes de la Puríssima Xiqueta, Laura Ramírez Cabrera amb l’obra “Llum Festiva” i el de les Festes de Moros i Cristians, Carlos Ferrer Ibiza, amb l’obra “Efecte”. D’altra banda, el cartell del Mes de la Dona triat pertany també a Laura Ramírez Cabrera, guanyadora de la modalitat Puríssima Xiqueta, amb el títol “Configuración gráfica”. Tots ells rebran un premi de 1.000 euros i el del Mes de la Dona 500 euros.

El jurat d’aquestes quatre modalitats va estar compost per la primera tinent de batle i regidora de Cultura, Pepa Martí, la regidora de Festes, Raquel Soliveres, la regidora d’Igualtat, Gloria Ivars, Víctor Javier Gironés, dissenyador gràfic, Francisco Martínez, president de l’Associació de Moros i Cristians, Rafael Palací, vicepresident de l’Associació de Moros i Cristians, Mariola Font, presidenta de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2013 i Inmaculada Ivars, vicepresidenta de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2013.

Fotos guanyadores del concurs de fotos de Moros i Cristians 2012 de Benissa

Fotos guanyadores

També es van triar les obres guanyadores del concurs fotogràfic de les festes de Moros i Cristians 2012. El primer premi dotat amb 300 euros el va guanyar Joan Buigues Romera amb l’obra “Foc al Castell”, el segon premi dotat amb 200 euros es va atorgar a Juan Antonio Ivars Ivars per la fotografia “Benissa: Mora i Cristiana” i la categoria que premia a l’autor fester amb un import de 100 euros va anar a parar a Inma Font Morell per la fotografia “Tiiit…”. El jurat va estar compost per les regidores de Cultura i Festes, Pepa Martí i Raquel Soliveres, Pedro José Sanz, fotògraf, Francisco Martínez, president de l’Associació de Moros i Cristians, Rafael Palací, vicepresident de l’Associació de Moros i Cristians.

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/