Inici » Notícies » General

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de balcons nadalencs

23 de desembre de 2015 No hi ha comentaris
Lliurament de premis dels balcons nadalencs

Lliurament de premis dels balcons nadalencs

Els guanyadors del concurs de balcons nadalencs han arreplegat hui els seus premis a l’ajuntament. Les regidores de Participació Ciutadana, Gloria Ivars i d’Educació, Pepa Martí, i el president de l’AECC, Moisés Ferrer, han sigut els encarregats de lliurar un detall als cinc guanyadors en la categoria adults i als cinc guanyadors en la categoria infantil, ja que per primera vegada enguany s’ha implicat a les escoles públiques del municipi perquè els alumnes participaren.

Membres de l’AECC i de la Regidoria de Participació Ciutadana van recórrer els carrers de Benissa durant hores per a poder veure els treballs decoratius de la ciutadania que han adornat els seus balcons amb la tela roja que l’Associació Contra el Càncer oferia en diferents establiments col·laboradors.

Enguany la participació ha sigut especialment elevada, el jurat ho va tindre molt complicat per a triar els adorns guanyadors, ja que el nivell era prou alt, segons ha declarat Gloria Ivars. Per la seua banda, Pepa Martí ha agraït a les escoles la seua col·laboració ja que la campanya infantil ha tingut una gran repercussió.

Els balcons seleccionts en la categoria adults estan situats als carrers Alacant, Puríssima, Placeta Germans Ivars i Avinguda País Valencià. En la categoria infantil, els balcons pertanyen als carrers Verge dels Dolors, Avinguda País Valencià, Ricardo Benavent i Avinguda de l’Alcúdia.

Moisés Ferrer, president de l’AECC, ha volgut donar les gràcies a tots els que han col·laborat declarant que: “més de 200 balcons de Benissa han sigut adornats a Benissa, una iniciativa solidària i creativa”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/