Inici » Notícies » General

Ja es coneixen els guanyadors del Concurs d’Aparadorisme

26 de juny de 2008 No hi ha comentaris

Anit va tindre lloc el lliurament dels premis del Concurs d’Aparadorisme que es convoca cada any amb motiu de les festes de Moros i Cristians. Un total de 14 comerços associats van participar en la quarta edició d’aquest concurs, en què van resultar guanyadors “Lucas”, “Floristeria Isabel” i “D Miguel”, amb 150 euros i 75 euros en vals de compra per als dos primers.

Segons ha comentat José Luís Armengol, president de l’Associació de Comerciants, “amb aquest concurs es pretén que els comerços oferisquen una nova imatge, i que els clients vegen que estan implicats en la festa”.

Les Festes de Moros i Cristians començaran aquesta nit amb la concentració de totes les filades en el recinte del castell i finalitzaran el dilluns que ve, dia 30 de juny. El divendres per la nit se celebrarà el pregó de festes i l’acte de proclamació de banderoles, banderers, ambaixadors i capitans a partir de les 23.00, el dissabte a les 19.30 l’entrada infantil, a continuació l’ofrena i les 23.30 el setge del bàndol moro. El diumenge a partir de les 20.00 li tocarà el torn a la Gran Entrada i el dilluns al migdia se celebrarà el setge del bàndol cristià i a les 21.00 la fi de festa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/