Inici » Notícies » General

Intens cap de setmana del programa “Viu l’Estiu a Benissa”

15 de Juliol de 2017 No hi ha comentaris
La Placeta Vella de Benissa

La Placeta Vella de Benissa

“Viu l’estiu a Benissa” encara un nou cap de setmana amb una agenda plena d’activitats per a tots els públics. Les activitats de la 2a Ruta de la Tapa es complementen amb un interessant programa musical, activitats lúdiques i una proposta vinculada a l’activitat comercial.

L’oferta d’activitats culturals, esportives, comercials i gastronòmiques segueix en peu perquè tota la família, veïns i veïnes, turistes i visitants, gaudisquen dels mesos d’estiu i coneguen de primera mà el poble de Benissa.

Entre altres propostes, aquest divendres 14 de juliol, tindrà lloc l’actuació del grup ‘Siete Claves’ a l’Espai Cultural ‘Les Cases del Batlle’, a partir de les 20.30h. Abans o després del concert es podran degustar les millors receptes dels restaurants participants en la 2a fira de la tapa, a més de la possibilitat de gaudir de les festes programades pel cap de setmana a la partida Pedramala, o la visita al Mercat de la Terra en la platja la Fustera, diumenge que ve.

En l’àmbit esportiu, amb motiu de la celebració del 60é aniversari del Trinquet de Benissa, es jugaran diverses competicions de pilota a partir de les 17.00h, entreteniment per a tota la família en el qual els menors de 16 anys podran entrar gratuïtament.

Totes les activitats, coordinades entre les regidories de Turisme, Comerç, Cultura, Esports i el Creama, es van iniciar la passada setmana a fi de dinamitzar la vida cultural esportiva, gastronòmica i comercial del municipi, implicant en açò a nombrosos col·lectius i entitats de Benissa durant els mesos de Juliol, Agost i Setembre, al llarg de tota la setmana i en diferents llocs del municipi.

Tota la informació sobre les activitats i calendari es troba disponible en l’oficina de turisme de Benissa. També podeu trobar el programa complet del Viu l’Estiu a Benissa en aquest enllaç

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/