Inici » Notícies » General

Inauguren la XXIII Exfilnum al claustre del Convent Franciscà

31 d'octubre de 2011 No hi ha comentaris
Inauguració de la XXIII Exfilnum

Inauguració de la XXIII Exfilnum

Divendres passat, 28 d’octubre, es va inaugurar al claustre del Convent Franciscà la XXIII Exfilnum, de la mà del president de l’Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Benissa, Marcos A. Torres, el regidor de Joventut, Miquel Cabrera i el Guardià del Convent, Jordi Escrivà.

Enguany, l’exposició està dedicada al IV Centenari de la Fundació del Convent Franciscà a Benissa i podrà ser visitada fins el 6 de novembre. Per a l’ocasió s’han preparat tallers, mercats, subhastes, xerrades i tertúlies, tot això relacionat amb el món dels segells.

Gairebé totes les col·leccions exposades tenen una temàtica religiosa, segells sobre Jesucrist, sobre Verges, una col·lecció de targetes postals també sobre imatges religioses de les diferents “Puríssimes”, col·leccions sobre pintures famoses i sobre dècims de loteria. A més, també es mostren, com tots els anys, les col·leccions dels joves filatèlics de Benissa i els treballs realitzats en els tallers filatèlics que es realitzen al llarg de l’any.

En la inauguració es va presentar el mata-segells d’honor i documents postals, entre altres materials filatèlics. Destaquen enguany dos segells que s’han realitzat a través de la modalitat filatèlica denominada “El teu segell”, en els quals apareixen la façana del Convent en un dels segells i la figura de Fra Humil Soria en l’altre.

Per a tancar l’exposició, el diumenge 6 de novembre a les 10 del matí hi haurà el mercay filatèlic, a les 13.00 es lliuraran els diplomes i a continuació es farà un dinar. Ja per la vesprada, a partir de les 19.00 es clausurarà l’exposició. Els escolars també tindran l’ocasió de visitar l’exposició durant els dies 31 d’octubre i 2,3 i 4 de novembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/