Inici » Notícies » General

Inauguren el betlem de Nadal

29 de novembre de 2011 No hi ha comentaris
Betlem

Betlem

Diumenge passat, dia 27 de novembre, es va inaugurar el Betlem de Nadal 2011, que es troba situat al Centre d’Art “Taller d’Ivars” de Benissa, i que ha estat organitzat per l’Associació de Betlemistes “Amics del Betlem de la Marina”, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.

El betlem és d’estil hebreu i compta amb figures de Jose Luís Mayo Lebrija. L’autora del betlem és la presidenta de l’Associació de Betlemistes de les Marines i s’ha realitzat amb la col·laboració dels betlemistes de Benissa.

A l’acte van assistir el rector de Benissa, Domingo Sabater, el Pare Jordi Escrivà, el batle Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí, així com la Presidenta de l’Associació de Betlemistes de les Marines, Juana Moreno. Tots els assistents van poder comprovar la gran bellesa del muntatge, que se supera any rere any pel fa a la qualitat i a la seua perfecció.

El betlem es podrà visitar fins el 4 de gener en el següent horari: de dimarts a divendres de 10.00 a 12.00 i de 18.00 a 20.30 i els dissabtes i diumenges d’11.00 a 13.30 i de 18.00 a 20.30. L’exposició estarà tancada els dilluns i els dies 8, 24, 25 i 31 de desembre i l’1 de gener.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/