Inici » Notícies » General

Guanyadors del Concurs de Balcons nadalencs

25 de desembre de 2016 No hi ha comentaris
Decoració categoria infantil: Carla Quesada

Decoració categoria infantil: Carla Quesada

Les persones guanyadores del concurs de balcons nadalencs van arreplegar el passat 23 de desembre els seus premis a l’ajuntament. Gloria Ivars, batllessa en funcions i regidora de Participació Ciutadana; i Pepa Grimalt i Milagro Villaplana de l’AECC, han sigut les encarregades de lliurar una cistella de Nadal a les persones adultes guanyadores i un joc educatiu als xiquets i xiquetes que han aconseguit aquest premi.

Membres de l’AECC i de la Regidoria de Participació Ciutadana van recórrer els carrers de Benissa durant hores per a poder veure els treballs decoratius de la ciutadania que han adornat els seus balcons amb la tela roja que l’Associació Contra el Càncer oferia en diferents establiments col·laboradors.

Els balconas seleccionats en la categoria de persones adultes estan situats als carrers Alcalalí, Sant Tomàs, Lluís Vives i Santa Bàrbara. En la categoria infantil, els balcons pertanyen als carrers Benidoleig, Ramón y Cajal, Gabriel Miró, Verge dels Dolors i Avinguda País Valencià.

Els premis per a la categoria de persones adultes han correspost a Esther Sanchis Mogino, Eva Lozano Romero, María Llopis López, Josefa Sendra Cabrera i Josefa Cardona Queral. Quant a la categoria infantil, els xiquets i xiquetes afortunats han sigut Joel i Claudia Berr Piera, Joan Gilabert Serra, Alex Ivars Martínez, Carla Quesada Castillo i Aina Esquerdo Frau.

La Regidoria de Participació Ciutadana i l’AECC han declarat que amb aquesta campanya es pretén fomentar la creativitat, decorar el municipi amb un ambient nadalenc i a més, col·laborar amb l’AECC comprant les teles roges utilitzades en la decoració. També han volgut agrair la col·laboració de les escoles Manuel Bru i Pare Melchor, els alumnes de les quals ha participat en aquesta campanya.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/