Inici » Notícies » General

Gran èxit de visites a les oficines de turisme de Benissa

7 d'agost de 2007 No hi ha comentaris

Durant el passat mes de juliol les oficines de turisme de Benissa han tingut un gran creixement quant al nombre de visites, triplicant-se el nombre de turistes atesos.

Han obtingut entre les dues oficines una mitjana de 3.710 consultes, a diferència de l’any 2006 en què van obtindre un total de 1.345 visites. Predominen en l’àmbit estatal turistes del País Valencià, Madrid i Andalusia i en l’àmbit internacional, turistes de nacionalitat francesa, anglesa, alemanya i belga.

L’Oficina de Turisme de Benissa, situada a l’avinguda del País Valencià, núm. 1, ha rebut durant aquest mes de juliol, 2.211 consultes, tres vegades més que l’any passat, amb 660 visites.

A més, el passat mes d’abril es va inaugurar l’oficina Tourist Info Benissa Platja en “la Casa dels Cent Vents”, situada en un paratge d’alt valor mediambiental, que dóna entrada al passeig ecològic que recorre gran part de la costa de Benissa mitjançant una senda natural. Aquest canvi de situació de l’oficina de turisme Benissa Platja, ha sigut tot un encert, ja que s’ha obtingut durant aquest mes de juliol un total de 1499 visites, front a les 685 de l’antiga oficina de turisme l’any 2006.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/