Inici » Notícies » General

Finalitza la primera fase d’adequació de la zona verda de Selva

23 de gener de 2009 No hi ha comentaris

Durant l’any 2008 s’ha portat a terme la primera fase del projecte de millora i adequació de la zona verda “Pineda de Selva”, situada al nucli de població entre els carrers Sueca i La Pau.

Amb aquest primer projecte, en què s’han invertit més de 80.000 euros, s’han adequat els nivells del terreny, s’han marcat els tancaments perimetrals mitjançant la construcció de diversos marges de pedra seca artesanals i s’han obert dos carrers nous adjacents a aquesta zona verda.

Per a aquest any 2009 es continuarà treballant en aquesta àrea. Està previst adquirir un parc biosaludable i un parc infantil que s’instal·laran en una part de la pineda. A més, s’adequaran les zones enjardinades i es realitzarà un clos perimetral per a major seguretat.

Per altra banda, està previst portar a terme les obres de pavimentació de la vorera del Carrer La Pau, confrontant amb la Pineda de Selva. Un projecte que s’ha inclòs en el Fons Estatal d’Inversió Local.

Segons ha comentat el regidor responsable, José María Serna, “des de la Regidoria de Medi Ambient es pretén adequar aquesta zona verda creant una futura zona d’esplai i joc per a xiquets i majors, creant un parc multifuncional”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/