Inici » Notícies » General

Èxit de la vaga general a Benissa

29 de març de 2012 Un comentari
Cartell de la vaga general

Cartell de la vaga general

Des de CCOO a l’Ajuntament de Benissa, el seu delegat sindical, Miguel Crespo, confirma que el 99% del personal laboral s’ha sumat a la vaga general convocada per a hui 29 de març. Només han acudit a treballar a l’ajuntament benisser, el personal de confiança i pocs més. El seguiment també ha sigut massiu en el cas de l’empresa pública de neteja Benissa Impuls, on el 100% dels seus treballadors han secundat la vaga. Crespo ha recordat que els serveis mínims pactats a l’Ajuntament de Benissa han consistit en només dues persones per a atendre el registre d’entrada.

Seguiment en educació

En els centres educatius d’Infantil i Primària de Benissa han secundat la vaga un 50% dels professors en el cas de l’escola Manuel Bru, mentre que al Pare Melchor han sigut el 40% dels mestres els que hui han decidit no impartir les seues classes. Mentre que a l’IES Josep Iborra, també a Benissa, el seu director, Josep Ballester, ha confirmat que el 60% dels professors s’han sumat a la vaga general i que només uns 200 alumnes, la majoria de primer i segon d’ESO, dels 750 estudiants que acull el centre, han acudit hui a classe.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 29 de març de 2012 a la web de Ràdio Litoral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • jacinto ha dit:

    Com es pot informar d’aquesta manera tant gratüita?. En l’empresa pública Benissa Impuls, S.A. de l’Ajuntament de Benissa, d’un total de 80 treballadors, tan sols 14 persones han fet vaga. Caldria dir-li al Sr.Miguel Crespo que abans de donar una noticia s’informe de la veracitat d’aquesta. Donant aquest tipus de dades, és com es falta a la veritat del seguiment de la vaga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/