Inici » Notícies » General

Estudiants de la Universitat d’Alacant van visitar el centre històric de Benissa

26 de Novembre de 2013 No hi ha comentaris
El grup d'alumnes de la Universitat d'Alacant que va visitar Benissa

El grup d’alumnes de la Universitat d’Alacant

El dissabte 23 de novembre un grup de 50 estudiants del grau de turisme i del doble grau TADE (Turisme i Administració d’empreses) de la Universitat d’Alacant van visitar el centre històric de Benissa per a conèixer el seu patrimoni, els serveis turístics així com el fenomen de dinamització d’aquest recurs en una destinació de sol i platja.

Els alumnes va ser rebuts per la directora de la Seu Universitària de la Marina, Isabel Santamaría, que els va dirigir unes paraules de benvinguda seguides per una presentació del conjunt de l’oferta turística de Benissa de la mà de la tècnica municipal de turisme, Loli Vicens. L’eix central de la presentació va ser el turisme cultural on es van exposar les principals accions que s’han dut a terme en tot el centre històric, els projectes futurs, la dinamització comercial així com tots les figures de protecció existents que permeten que les edificacions més emblemàtiques s’assemblen el màxim possible a la seua estructura original i que doten d’una singular bellesa a aquest valuós recurs.

Els estudiants van estar acompanyats per dos guies, un d’ells el mestre jubilat Pere Cabrera que forma part del programa de guies turístics voluntaris de l’Ajuntament de Benissa. Durant la visita es van recórrer els principals monuments del carrer Puríssima i Desamparats, el Convent, finalitzant-la a l’església de la Puríssima Xiqueta.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/