Inici » Notícies » General

Es presenta l’oferta formativa de l’EPA i els nous cursos de Valencià

7 de setembre de 2011 No hi ha comentaris
Presentació dels cursos de l'EPA i de Normalització Lingüística

Presentació dels cursos de l'EPA i de Normalització Lingüística

La regidora d’Educació i Normalització Lingüística, Pepa Martí, acompanyada per la directora de l’EPA, Inma Ginestar i la tècnic de Normalització Lingüística, Dolors Roseslló, va presentar en roda de premsa, l’oferta formativa que s’ha preparat des de l’Escola Permanent d’Adults i des de l’Oficiona de Promoció i Ús del Valencià per a aquest curs 2011-2012.

Enguany s’oferiran, com habitualment, cursos de formació reglada i no reglada. Dins de la formació reglada, a l’EPA s’impartiran dos cursos de graduat en Secundària (GES 1 i 2) i la Prova d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys (PAU), i des de la Regidoria de Normalització Lingüística, s’organitzaran cursos de Valencià preparatoris per examinar-se de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (elemental, mitjà i superior).

D’altra banda s’oferiran cursos de formació no reglada: a l’EPA s’oferiran cursos de Castellà per a estrangers, informàtica (muntatge d’ordinadors i xarxes socials), cuina (els plats dels nostres restaurants), ioga, ceràmica (ceràmica i tèxtil aplicada a la joieria i ceràmica utilitària i raku) i adorns florals. Des de Normalització Lingüística es continuarà amb els cursos de Valencià bàsics enfocats a diferents col·lectius (pares i mares escolaritzats, residents estrangers i residents castellanoparlants)

Com a novetats d’aquest curs, Pepa Martí ha destacat que s’ha ampliat l’oferta de ioga amb dos grups més, s’ha canviat la temàtica del curs de cuina i dels cursos d’informàtica, a més d’incorporar cursos nous com els d’adorns florals i els de ceràmica especialitzats.

A més, Martí, ha afegit que a finals d’any es traurà una altra programació amb cursos no reglats nous i que s’impartiran a partir de gener. De moment s’estan demandant cursos relacionats amb els adorns florals, cuina vegetariana o iniciació a la fotografia.

El període de matrícula per als cursos de l’EPA (en l’antic IES Josep Iborrra) serà fins el 22 de setembre en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 i de dilluns a dijous de 17.00 a 21.00. La matrícula per als cursos de Valencià (al Centre Cultural) es realitzarà fins el 20 de setembre de 8.00 a 15.00.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/