Inici » Notícies » General

Es presenta el Fòrum Ciutadà per l’Ocupació a la Marina Alta

26 de setembre de 2017 No hi ha comentaris
Cartell del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta

Cartell del Fòrum Ciutadà per l’Ocupació a la Marina Alta

El pròxim 27 de setembre es durà a terme en les instal·lacions de Serveis Generals de CREAMA el I Fòrum Ciutadà per l’Ocupació a la Marina Alta, acte que s’engloba dins de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local de la Marina Alta, en el qual participen, a dia d’avui, 22 municipis -Alcalalí, Beniarbeig, Benigembla, Benissa, Benitatxell, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Xaló, Xàbia, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, Pego, Ràfol de Almúnia, Sanet i Negrals, Senija, Teulada-Moraira, la Vall de Laguar, Vall d’Ebo i El Verger-, a més de 12 entitats privades i agents socials de la Marina Alta –ADIES PV, Grup Glorieta, UNED, AEHTMA, Cambra de comerç, Indústria i Navegació d’Alacant, CEDMA, Jovempa, MAE, FEVECTA, Creu Roja, UGT i CCOO-. Aquest acord creix dia a dia i està obert a tot aquell que
vulga formar-ne part.

Aquest Fòrum és una de les accions previstes com a part de l’elaboració d’un diagnòstic territorial per a conèixer millor la realitat socioeconòmica de la comarca i definir així polítiques més eficients per a l’estímul de l’economia i de l’ocupació. El projecte compta amb la col·laboració del Servef i les Universitats d’Alacant i València, i s’emmarca dins del Pla “Avalem Territori” de la Generalitat Valenciana.

El programa d’aquest Fòrum començarà a les 18.15h amb la recepció dels assistents i a les 18.30 es realitzarà una breu descripció del projecte i una presentació dels principals resultats obtinguts fins al moment en el Diagnòstic Territorial de la Marina Alta per a, posteriorment, i fins les 20.00h aproximadament, debatre sobre temes relatius al territori, com infraestructures, recursos, deficiències i xarxes. Per a finalitzar, es recopilaran les conclusions extretes i es realitzarà una exposició de propostes de millora a dur a terme.

La realització d’aquest Fòrum Ciutadà, al qual pot assistir tota persona, empresa o entitat de la Marina Alta interessada a conèixer més sobre aquest projecte i aportar les seues idees, forma part de la tercera fase del Diagnòstic Territorial en què treballen els diferents actors de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local en la Marina Alta signat al març d’enguany.

Per a més informació i per a realitzar la inscripció prèvia, necessària per a poder assistir, es pot visitar la web de Creama www.creama.org, en la secció de “Agenda”. Inscripcions Fòrum Ciutadà per l’Ocupació Marina Alta.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/