Inici » Notícies » General

Es posa en marxa la campanya MOU Benissa per a fomentar la participació i transparència al poble

27 de Juny de 2017 No hi ha comentaris
Cartell de la campanya "Mou Benissa"

Cartell de la campanya “Mou Benissa”

Benissa inicia un procés per a facilitar la presa de decisions en els assumptes del municipi. L’Ajuntament veu necessari dotar a la població de les ferramentes necessàries per tal de donar a conèixer les formes en què es pot participar i les possibilitats a l’abast de tots i totes, per tal de tindre un municipi actiu i participatiu. Es tracta de que l’Ajuntament dispose dels mecanismes necessaris per a facilitar que els ciutadans i ciutadanes formen part de les polítiques públiques municipals que es posen en marxa. Les accions per a fer-ho en aquest procés seran la comunicació i informació, la transparència i la participació activa per a la priorització d’accions.

Totes aquestes idees es desenvoluparan dins d’una campanya que s’ha anomenat MOU Benissa i en la qual es realitzaran jornades de formació, tallers i disseny d’una eina digital que facilite la difusió i col·laboració.

Amb aquest objectiu, el pròxim dia 28 de juny a les 20.00h al Taller d’Ivars es realitzarà una presentació del projecte en la qual s’informarà de les seues fases i continguts.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/