Inici » Notícies » General

Es constitueix el Bloc Jove de Benissa

2 de gener de 2012 No hi ha comentaris
L'Executiva Local del Bloc Jove de Benissa

L'Executiva Local del Bloc Jove de Benissa

El passat 29 de desembre va tindre lloc l’assemblea constituent del Bloc Jove de Benissa. Els presents van triar a Joan Nave Perucha, de 17 anys, estudiant d’un modul de Tècnic de Laboratori a Alacant com a secretari local. El portaveu del Bloc Jove de Benissa va afirmar que “des de fa anys, concretament dels dels 14, faig política en diverses organitzacions a Benissa, com l’Assemblea de Joves, el Casal Popular, i ara ho faré també en el Bloc Jove, ja que espere fer tot allò possible i en les meues mans per millorar el meu poble, la meua comarca i el meu país. Per això, em presente i accepte la responsabilitat de ser el Secretari Local del Bloc Jove de Benissa amb moltes ganes i il·lusió. A l’estrena del Bloc Jove al nostre municipi, no només hi soc jo, també som més joves benissers que tenim posada la mirada en el futur del País Valencià, el nostre futur. Així que amb molt de goig, i a partir de hui mateix, conjuntament amb les meues companyes i companys, em pose mans a la feina per fer tot això possible.” Dona la casualitat que l’any pròxim també serà un any especial per a Joan, ja que tot i definir-se com a republicà serà l’acompanyant de la regina de festes de la Puríssima Xiqueta 2012 ja que és fester.

A l’acte, també van assistir el secretari local del Bloc de Benissa Jaume Berenguer i el portaveu a l’Ajuntament del grup municipal Bloc de Benissa – Coalició COMPROMÍS Xavi Tro, qui van manifestar que “era un gran dia per al valencianisme i les idees d’esquerra a Benissa i particularment un dia molt important per al Bloc de Benissa, que amb la constitució del col·lectiu del Bloc Jove donem un pas molt important en la consolidació del projecte de la Coalició Compromís al nostre municipi, eixa veu valencianista i d’esquerres tan necessària a Benissa i al nostre país.

L’executiva local de les joventuts del Bloc a Benissa esta formada al complet per: Joan Nave Perucha com a secretari local, Nadia Tent Vives com a secretaria d’organització i Reme Ribes Lorenzo com a secretaria de comunicació.

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/