Inici » Notícies » General

Enriquez Ortiz a David Serra: “Hi haurà forma de canviar el dia del partit de l’Elx? És la boda de la meua filla”

4 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
David Cervera en el 3r Ral·li Marina Alta - Xaló

David Serra en el 3r Ral·li Marina Alta – Xaló

Extracte de les converses intervingudes per ordre judicial en el marc de la investigació de la trama Gürtel. En totes elles parlen l’exvicesecretari d’organització del PP, David Serra, i l’empresari i expresident de l’Hèrcules, Enrique Ortiz. Les converses revelen la familiaritat i la confiança entre els interlocutors. Com es desdibuixa la línia que separa allò públic del que és privat i com són capaços de demanar favors l’un a l’altre a la recerca dels seus propis interessos i els de les seues organitzacions.

Canviar un partit de futbol

Enrique Ortiz

Enrique Ortiz

Enrique Ortiz: Escolta, una cosa, saps que la meua filla es casa dissabte a les sis de la vesprada, has de vindre, clar. Vindràs?

David Serra: Ja et contaré, a veure què fem.

Enrique Ortiz: Jo crec que sí.

David Serra: Ja et contaré, a veure què fem. Jo l’altre dia vaig parlar amb Ricardo (Costa), hem de ser sincers amb això, cal veure què és el que més convé a tots, així amb tota confiança, Enrique, aquesta setmana parlem.

Enrique Ortiz: I tant que el primer és el primer i t’ho dic per les següents raons: ens han posat el partit de l’Elx a la mateixa hora que es casa la meua filla.

David Serra: Fotre.

Enrique Ortiz: I a més per Canal 9, perquè en principi estava per al diumenge i van els de Canal 9 i ho demanen per al dissabte per la vesprada. Hi hauria alguna manera de deixar-ho com estava el diumenge?

David Serra: No ho sé, si vols demà et faig una gestió.

Enrique Ortiz: Fes-me alguna gestió per veure si es pot fer així, perquè és un partit important, Hèrcules-Elx, llavors mira a veure …

David Serra: Que el canviaren i que fóra una altra vegada…

Enrique Ortiz: Diumenge… Hauria de ser el diumenge, primer ens van dir diumenge i pel que es veu, han vist la conveniència de retransmetre-ho diumenge i m’han fotut viu, però no per mi, fixa’t tots els consellers … tots venen al partit… En fi, mira-ho i parlem, val campió?

David Serra: Fins després.

Enrique Ortiz: Una abraçada, fins després.

Comprar el diari Metro

Enrique Ortiz: Escolta, has pogut comentar alguna cosa d’això de Metro?

David Serra: No, no he pogut parlar amb Vicente encara, intentaré parlar amb ell hui.

Enrique Ortiz: Intenta parlar amb ell, dis-me alguna cosa perquè jo necessite en un parell de dies màxim donar una contestació perquè si no, no es pot reprendre el tema d’equips i altres.

David Serra: D’acord, perquè això és el tema que peten.

Enrique Ortiz: Aquests han tancat ja, Metro Espanya, jo crec que políticament interessa: Sevilla, Barcelona, ??Madrid, Saragossa i Comunitat Valenciana. Comunitat Valenciana la tenim i la resta, volem jugar una carta política a nivell nacional? Perquè amb aquesta capçalera podem fer-ho on ens done la gana i ficar-lo més per descomptat en política, perquè fins ara els gratuïts no estaven entrant en política, seria aprofitar el moment en què la gent mira fins l’euro que val un diari i es ven més el gratuït, per fer alguna promoció…

David Serra: T’entenc perfectament.

Enrique Ortiz: Però clar, això té un cost, de 5 o 6 milions, que evidentment haurien d’eixir d’ací, del govern d’ací o buscar suport d’on siga. Em dius alguna cosa, vinga campió.
(S’acomiaden)

Intercedir davant del conseller

Enrique Ortiz: Com estem?

David Serra: Molt bé, com vas?

Enrique Ortiz: Hui done ordre ja, perquè hi havia un dubte amb la solució al que m’havies dit i ja està solucionat. Un altre tema: tinc necessitat que em solucione una pega que tinc el conseller de Sanitat, tu tens bona relació amb ell?

David Serra: Sí.

Enrique Ortiz: Quan em vaig ficar a l’hospital de Torrevella, Carlos Pa, el coneixes?

David Serra: No personalment, però sí de sentides.

Enrique Ortiz: Ell tenia un 10 per 100 aparentment i jo li vaig comprar el seu 10 per cent, per a exercir el meu contracte del 10 per 100, perquè jo li ho he venut alhora a Bancaixa, és clar, estem parlant d’una quantitat molt important per a mi, llavors l’hi ho vaig vendre a Bancaixa però Bancaixa m’ho pagarà quan li done les accions i aquest tio s’està fent el suec i està obstaculitzant-me. Em té bloquejat perquè jo necessite que aquesta venda l’aprove la Conselleria, que accepte el canvi d’accions d’un nom a un altre i aquest es va anar a parlar amb el conseller i el conseller sabent que tinc jo raó, ja m’està donant llargues.

David Serra: Podem fer una cosa? T’ho dic perquè jo hui pel matí estic molt bloquejat amb tema intern nostre i dimecres, que estaré en el ple en les Corts o dijous, tindré físicament amb mi al conseller, si tu em crides dimecres pel matí jo prenc nota de tot… A meitat de demà i jo parle amb ell personalment.

Enrique Ortiz: Molt bé… Va, campió, sort.

T’agradaria ser expert econòmic?

David Serra: Em diu Ricardo (Costa) que si t’agradaria ser expert econòmic independent en la convenció econòmica aquesta que fem dijous i divendres.

Enrique Ortiz: Cony! (Sic) (Sic.)

David Serra: Home, independent eres i expert econòmic també…(Riuen)…

Enrique Ortiz: Que gran eres, què grans sou!

David Serra: Estar assegut ací amb tots aquests, explicar-li al Govern…

Enrique Ortiz: Doncs algun consellet podríem donar-los.

David Serra: Algun consellet podries donar, alguna experiència de veritat. Divendres que està Mariano Rajoy sí que hauries d’estar a l’acte, que hi haurà molta gent important.

Enrique Ortiz: Si em convideu vaig.

David Serra: Et convidem segur. Dijous, en els panells de la vesprada assegut en una taula amb 50 tipus que parlen de tot, crec que pot estar bé.

Enrique Ortiz: Doncs pot ser.
(S’acomiaden)

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda l’1 d’abril de 2016 a la web de la Cadena Ser

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/