Inici » Notícies » General

Els veïns demanen que es creen accessos a la variant per a reduir el trànsit dins de Benissa

24 de gener de 2009 No hi ha comentaris

El traçat de la futura circumval·lació de la carretera N-332 de Benissa ja comença a ser visible sobre el terreny. I per aquest motiu els usuaris comencen també a preveure els problemes associats a l’esperada infraestructura per al municipi, que actualment es veu seccionat i condicionat per la carretera que discorre per l’avinguda del País Valencià.

Els temors actuals resideixen en el fet que aquest problema acabe perllongant-se en el futur. Per aquest motiu un grup de benissers s’han posat en contacte amb aquest diari per a continuar apostant pel que, a priori, és lògic i conseqüent amb l’objectiu de qualsevol circumval·lació: “descongestionar el trànsit interior d’una població i eliminar els perills derivats del trànsit rodat”. En aquest punt, el col·lectiu va sol·licitar -a través dels mitjans de comunicació- als representants polítics que esgoten totes les vies per a crear entrades i eixides al desviament.
I és que sobre el plànol s’observen els quatre quilòmetres lineals sobre els quals discorrerà la variant, des de l’actual entrada de l’autopista, fins l’encreuament de Xaló. Al llarg de tot el recorregut el Ministeri de Foment no ha previst cap incorporació, ni eixida. Els veïns van advertir ara que, d’aquesta manera, Benissa no aconseguirà eliminar el volum de circulació que es dirigeix expressament al municipi.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/