Inici » Notícies » General

Els veïns de Llenes recullen signatures per a traslladar uns gossos perillosos d’un bancal

28 de novembre de 2007 No hi ha comentaris

Uns gossos perillosos, de les races American Staffordshire i Rottweiler, tenen atemorits els veïns de la partida de Llenes de Benissa des de fa alguns mesos, segons va denunciar ahir el portaveu socialista del poble, Vicent Cabrera. Els animals es troben sols en un bancal que no té cap construcció i al qual accedeixen els propietaris, que no són del poble, per a donar-los de mejar.

El regidor socialista trasllada l’angoixa dels veïns en informar que els animals “s’han escapat en algunes ocasions i han atacat altres gossos”. En concret, va explicar que per maig d’enguany “es van escapar per primera vegada de la tanca” i van amenaçar els veïns de les partides de Llenes i Pedramala, fins prop de la Granja Escola. En aquesta escapada “quasi van matar un altre gos que estava acompanyat pel seu propietari de només 12 anys d’edat”. Els gossos també han passejat per terrasses i jardins en altres ocasions que s’han escapat, provocant la por entre els propietaris de Llenes.

Els socialistes, van demanar ahir mesures urgents a l’executiu que presideix el popular Juan Bautista Roselló, per no “haver de lamentar en el futur una desgràcia” ja que l’alarma entre els veïns de la zona és cada vegada major i alguns pares no deixen eixir els xiquets sols.

Fins ara, els veïns han presentat algunes denúncies tant a la policia local, com a la guàrdia civil i a l’OMIC. Per setembre d’enguany la Brigada Blava va constatar que “l’existència d’animals en aquestes condicions suposa un perill per a la seguretat vial dels vianants”. Els veïns també han començat a recollir signatures per tal de traslladar als representants polítics de Benissa que “s’adopten les mesures oportunes per a restablir la seguretat física dels veïns”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/