General

Els restauradores de Benissa ofereixen els seus productes típics en la II Mostra Gastronòmica

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 8 de març de 2008:

A les 12 del migdia es tallava la cinta i es donava per inaugurada la II Mostra Gastronòmica de Benissa, al Centre d’Art Taller d’Ivars.

En l’acte es van donar cita representants de la corporació municipal, amb el batle, Juan Bautista Roselló al capdavant, així com el diputat provincial de Promoció Juan Roselló i el president del Patronat de Comerç de Vilafranca del Penedès, entre altres personalitats.

En el transcurs de la inauguració, el regidor de Comerç i Turisme, Xavier Estupiñà es mostrava orgullós d’aquest gran esdeveniment gastronòmic i afegia que “Benissa té una gran qualitat gastronòmica, com es pot comprovar aquests dies en aquesta mostra on trobem alguns productes típics del poble fusionats amb les últimes tendències culinàries”.

Per la seua banda, Juan Roselló va recordar que l’any passat quan va tindre coneixement de la iniciativa del regidor, “no vaig dubtar a donar-li suport ja que Benissa és un poble amb una gastronomia excel·lent, com ho demostren els seus productes i embotits” i va comentar que “des de la Diputació, no hi ha dubte, que havíem de donar suport a aquesta iniciativa, i des de l’àrea que jo dirigisc volem contribuir perquè aquesta mostra siga tot un èxit, que segur serà”.

El torn de paraula el tancava el batle, Juan Bautista Roselló que donava la benvinguda al públic assistent i agraïa a tots els restauradors participants que han fet possible aquesta segona edició.

En el seu discurs, Roselló va comentar la seua satisfacció per l’assistència del president del Patronat de Comerç, ja que segons va comentar “Vilafranca va ser qui ens va il·luminar per a fer aquesta mostra i la forma de realitzar-se” i va afegir que “un dels elements més importants de la nostra economia és el turisme relacionat amb la restauració i la gastronomia, i ja en la primera edició vam aprendre com fer aquesta mostra i ara l’hem millorada”.

Els restauradores locals també van notar la millorança i van mostrar la seua satisfacció amb aquesta segona edició i la bona acollida i resposta dels comensals.

Hui diumenge els visitants podran seguir tastant els millors plats locals, com la tapa de mullador de bull i les pilotes de putxero, juntament amb altres tapes més innovadores com el sandvitx d’albergínia arrebossada amb pernil cruixent. Tot això regat amb els millors vins del poble.

De fet, la jornada dominical comença a les 10.00 amb el IX Concurs de Vins de Benissa, en la sala de tasts. El certamen es perllongarà fins les 14.00. Mentre, des de les 10.00 fins les 17.00 els visitants podran gaudir de més degustacions gastronòmiques.

L’entrada al recinte firal és gratuïta. Una vegada allí els visitants poden adquirir tiquets al preu d’un euro, per a canviar per alguna de les tapes que tenen un preu que oscil·la entre un i tres euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?