Inici » Notícies » General

Els residents estrangers de Benissa omplin la Casa dels Cent Vents amb les xarrades informatives sobre avantatges d’empadronar-se o el brèxit

1 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
Xerrada informativa per a residents estrangers a Benissa

Xerrada informativa per a residents estrangers a Benissa

El dimecres passat va tindre lloc a la Casa dels 100 Vents un acte amb tres xarrades específiques dirigides als residents estrangers, amb una gran resposta d’assistència, ja que ompliren l’espai habilitat, unes 60 persones aproximadament.

Les xarrades han permés traslladar a la població de residents estrangers aspectes vinculats als avantatges que suposa estar empadronat al municipi on es resideix, així com els processos de renovació i confirmació de residència, aspectes legals i fiscals o el procés del Brèxit iniciat per Gran Bretanya i com afecta aquesta mesura a la seua activitat quotidiana al nostre estat.

Amb aquestes xarrades, l’Ajuntament vol mantindre informada una part important de la població que han de conéixer molts aspectes que els afecten de manera directa, eliminant dubtes i aportant informació d’interés sobre aspectes fonamentals per al desenvolupament de la seua activitat quotidiana.

Les xarrades han comptat amb una àmplia participació de ciutadans que han pogut conéixer, de mà d’experts externs i de personal municipal, aspectes com canvis administratius i legals, herències i testaments, impostos espanyols, o declaracions de patrimoni a l’estat espanyol.

De la mateixa manera, s’ha insistit en els avantatges que suposa estar empadronat al municipi on es resideix, així com els processos de renovació i confirmació de residència.

Aquestes xarrades, tal com destaca Fernando López Corsi, regidor delegat “suposen un pas endavant per a tindre en compte les necessitats dels estrangers del nostre municipi. Són quasi la meitat de la població de Benissa i és imprescindible que puguen estar informats dels seus drets i obligacions, que puguen participar en la presa de decisions i que tinguen al seu abast un Ajuntament més pròxim i obert. Per a aquesta corporació, és important continuar treballant d’aquesta manera, reunint-nos, parlant, i oferint activitats als nostres veïns i veïnes”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/