Inici » Notícies » General

Els reis mags arribaran a Benissa a cavall el dia 3 de gener

20 de desembre de 2012 No hi ha comentaris
Els reis mags

Els reis mags

El pròxim dia 3 de gener l’ambaixador reial recollirà les cartes dirigides als Reis Mags. Per això, tots els xiquets i xiquetes hauran d’apropar-se a les 20.00 a la plaça Jaume I.

I el dia 5 de gener els Reis Mags d’Orient arribaran a Benissa cap a les 19.00 a la plaça del Portal. Els Reis Mags entraran per la plaça del Convent i tots els xiquets els poden esperar al carrer Sant Josep per a acompanyar-los en el seu recorregut. Després de saludar a tots els xiquets i xiquetes des de la balconada de l’Ajuntament, cavalcaran fins l’església on adoraran el Jesuset i després repartiran regals per les cases.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres, ha comentat que Gaspar, Melcior i Baltasar estan desitjant arribar a Benissa. Enguany, a més, s’ha demanat la col·laboració de tots els veïns que ho desitgen per a l’organització i muntatge de la cercavila ja que els reis tenen molt de treball repartint els regals per totes les cases. Així que totes aquelles persones que vulguen acompanyar-los eixe dia, poden apuntar-se al Casal Jove abans del 4 de gener.

Cal recordar, a més, que els pròxims dies 3 i 4 de gener, els xiquets podran gaudir amb les atraccions infantils que estaran situades al passeig Dolors Piera de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00, un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Foment- AFIC, per a facilitar les compres nadalenques a les famílies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/