Inici » Notícies » General

Els regidors de CIBE-Bloc recolzen l’equip de govern de Parcent

4 de Novembre de 2009 No hi ha comentaris

El batle de Parcent, Máximo Revilla, i els quatre regidors del seu equip de govern, tots ells de Coalició Democràtica de Parcent, així com el secretari municipal, van declarar ahir en el jutjat número 5 de Dénia per la querella que contra ells ha presentat l’empresa Terres de l’Horta, S.L., que aspira a construir 1.423 cases en plena muntanya d’aquest municipi de l’interior de la Marina Alta.

Els cinc regidors van arribar al jutjat poc abans de les 11.00. Allí els esperaven unes cent persones, convocades per Abusos Urbanístics No. “Recolzem la democràcia, la justícia i la sostenibilitat”, es llegia en la pancarta que van desplegar. “Aquesta denúncia és un truc de la urbanitzadora per a espantar i fer pressió a una corporació triada per majoria absoluta”, va manifestar el president d’Abusos Urbanístics No, Enrique Climent. “Aquests regidors defensen l’interés general i no estan en política ni per guanyar diners ni per eternitzar-se”, va afegir.

A més de Climent, en la concentració van participar l’expresident i fundador d’Abusos Urbanístics No, Charles Svoboda, els regidors Xavi Tro i Lisa Svoboda, ambdós del Cibe-Bloc de Benissa, i Josep Femenia, del Bloc del Poble Nou de Benitatxell, la diputada del PSPV, Consuelo Català, i l’exeurodiputada socialista, Maruja Sornosa. També van assistir nombrosos integrants de Veïns de Parcent, el col·lectiu que ha abanderat la lluita contra els tres PAI de 1.800 cases.

El primer a declarar davant el jutge va ser el batle, Máximo Revilla, que al voltant de les 13.30 va eixir del jutjat per a agrair a totes les persones que van acudir a la concentració el seu suport. Revilla va assegurar al jutge que el seu equip de govern ha complert en tot moment la legalitat. “Hem actuat en defensa dels interessos generals. Creiem que el que hem fet és legal i no hem comés cap delicte”, va dir després de la seua declaració.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/