Inici » Notícies » General

Els pressupostos participatius de l’Agenda Local 21 ascendeixen a 1.400.000 euros

7 de març de 2007 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat del regidor de Medi ambient, Miquel Cabrera i de Teresa de la Cruz, de l’empresa Hac Grup, encarregada de posar en marxa l’Agenda Local 21, va presentar ahir pel matí els detalls dels pressupostos participatius que s’han inclòs en aquest exercici i que passaran pel ple pròximament, en una sessió extraordinària.

En l’elaboració d’aquests pressupostos participatius han estat treballant els membres dels diferents tallers i taules de treball que s’han organitzat en els últims mesos. La xifra d’aquests pressupostos participatius ascendeix a 1.400.000 euros. El total dels pressupostos municipals és de 23.230.119,35 euros, el que deixa entreveure la importància que se li ha donat a aquesta iniciativa.

En aquests pressupostos s’han desenvolupat un total de 31 accions entre les quals es troben la revisió del PGOU, crear nous aparcaments, impulsar l’arqueologia, rehabilitar dues cases al carrer Puríssima, organitzar tallers d’agricultura, etc.

Durant la fase desenvolupada en el 2006 han participat unes 60 persones en 16 tallers en els quals es va dur a terme la constitució del fòrum de participació i les comissions de treball, es va aprovar el reglament, es va iniciar l’elaboració del Pla d’Acció de l’Agenda Local 21 i es van elaborar els pressupostos participatius.

Durant el transcurs del 2007 es té previst finalitzar el Pla d’Acció i que siga aprovat pel Ple Municipal, tractar temes d’importància local i executar les accions aprovades en els pressupostos participatius.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/