Inici » Notícies » General

Els festers de Benissa mantenen el bou embolat contra el consell de l’ajuntament

23 de març de 2016 No hi ha comentaris
Bou embolat

Bou embolat

L’Ajuntament de Benissa, governat en minoria pel PP, també ha mogut fitxa per a eliminar el bou embolat dels bous al carrer de les festes de la Puríssima Xiqueta. La comissió de govern (on forma part també l’oposició) va decidir recomanar a la comissió de festes de 2016 que suprimira aquests espectacles. També es va demanar que no s’organitzara el bou encaixonat, encara que aquesta modalitat fa anys que no es realitza a Benissa.

El batle, Juan Bautista Roselló, va revelar ahir que se li va fer aquesta recomanació a la comissió de festes, que, no obstant açò, va optar per mantindre el bou embolat. Els festers van al·legar que ja tenien tancat el programa de bous i contractades les actuacions. Roselló va aclarir que l’ajuntament històricament deixa llibertat a la comissió per a organitzar les festes. Per tant, la decisió final sobre fer el pas d’eliminar el bou embolat, com ja han fet Ondara, Xàbia i el Poble Nou de Benitatxell, era cosa dels festers. I no van estar per la labor.

El debat, açò sí, ha eixit en més pobles. A Calp, el batle, César Sánchez, del PP, també ha plantejat prohibir el bou embolat i l’encaixonat en les festes patronals de la Mare de Déu de les Neus. Aquest batle i Roselló a Benissa són els primers del PP que li han plantat cara al problema del bou.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/