Inici » Notícies » General

Els ajuntaments de Teulada i Benissa signen un conveni per a l’adquisició d’una parcel·la a Benimarco

26 de juliol de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari GRUPO NOTÍCIAS el 25 de juliol de 2008:

Els batles de Teulada i Benissa, José Císcar, i Juan Bautista Roselló, respectivament, han signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Veïns de Benimarco per a l’adquisició i acondicionament d’una parcel·la a la partida Benimarco destinada a ús recreatiu i social, on l’Ajuntament de Teulada ha aportat 28.000 euros.

Amb motiu de la festivitat hui de Sant Jaume, els batles acompanyats per les seues respectives corporacions municipals han assistit a la missa en honor al sant i, en finalitzar, han participat en la tradicional processó acompanyats per la música de la dolçaina i tabalet de la Colla El Falçò de Teulada.

En concloure, s’han dirigit a visitar la citada parcel·la, de més de 2.000 metres quadrats, que s’ha inclòs en el patrimoni públic, i servirà per a donar major funcionalitat als actes festius de Benimarco i poder desenvolupar altres activitats de tipus social i cultural al llarg de l’any.

La festivitat de Sant Jaume ha continuat amb una “carrera de galls” i aquesta vesprada, a les 18.30 hi haurà una cercavila humorística i seguidament es dispararà un castell de focs artificials i actuació musical a càrrec de l’orquestra “Malvarrosa”.

Demà dissabte, 26, a les 13.00 tindrà lloc un concurs de paelles, en el qual la Comissió de Festes facilitarà a totes les persones els ingredients, mentre que a les 19.00 hi haurà una missa en honor als difunts de la partida Benimarco i a les 23.30 vetllada musical a càrrec de l’orquestra “Atlanta”.

Del 27 al 29 de juliol, hi haurà vesprades populars de vaquetes i berenars a l’aire lliure a càrrec de la ramaderia de Juan Ivars “Xixa” de Teulada.

Enllaç d’interés
Notícia original

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/