Inici » Notícies » General

Els 450 escolars de l’escola Manuel Bru demanen als Reis Mags un centre nou

20 de desembre de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 20 de desembre de 2007:

“Estimats Reis Mags, per al 2008 ens agradaria una nova escola, ens hem portat bé i esperem ser recompensats amb el que més falta ens fa”. Així comencen les cartes que han escrit els 450 alumnes de l’escola pública Manuel Bru de Benissa, els quals confien que els Mags d’Orient facen realitat, per fi, les promeses de les administracions local i autonòmica.

Els xiquets es van reunir fa uns dies per a acudir a l’estafeta de Correus del poble i agilitar l’arribada de les cartes a Melchor, Gaspar i Baltasar. En les cartes també agraeixen que s’haja reparat la caldera de la calefacció i el pati d’aquest centre que va ser construït fa més de 30 anys.

No obstant això, demanen que se’ls faça un centre escolar nou per a poder assistir en condicions a les seues classes diàries.

Mentre arriba el regal de Reis, l’Ajuntament ha habilitat una zona destinada al parc infantil. Uns treballs que han tingut un cost de 8.000 euros i que han consistit en la instal·lació de llosetes de suro, un paviment per a evitar danys majors i esmorteir les possibles caigudes que es poden produir mentre juguen els xiquets.

La regidora d’Educació de Benissa, Josefina Ivars, va comentar que l’actuació d’acondicionament de la zona de jocs no s’ha produït segons el previst al principi perquè, va dir, s’han hagut d’eliminar alguns mòduls recreatius perquè la reconstrucció i ampliació del centre preveu que les aules d’Infantil se situaran just en aquesta zona.

A més, segons va anunciar la regidora aquestes obres de renovació del Manuel Bru podrien començar durant el curs 2008/2009.

No obstant això, Josefina Ivars, va explicar que està previst que una vegada concloguen les vacances de Nadal, l’Ajuntament de Benissa es reunisca amb professors i pares d’alumnes amb l’objectiu d’estudiar les diferents possibilitats que existeixen de reallotjar els escolars que actualment assisteixen al Manuel Bru sense que afecte el normal funcionament de les classes lectives, i que, segons Ivars, podrien situar-se en l’antic institut Josep Iborra.

Les actuacions de modernització de les instal·lacions del Manuel Bru contemplen, entre altres coses, un gimnàs nou o la remodelació del menjador escolar.

El passat mes de gener, els xiquets van haver d’acudir a classes amb abrics, bufandes i capells a causa del mal funcionament de la caldera del centre.

Davant aquesta situació, els pares van exigir el suport de l’Ajuntament de Benissa perquè el Consell complira la seua promesa i construïra el nou centre, que està inclòs en el programa CreaEscola.

L’Ajuntament es va alinear amb els pares dels alumnes encara que va decidir escometre obres d’urgència en el centre, xifrades en 30.000 euros. A més, el batle va assegurar que la Conselleria d’Educació es va comprometre a agilitar la redacció del projecte de la nova escola.

Ara, els xiquets esperen que els Mags facen realitat el seu somni.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/