Inici » Notícies » General

El XIII Ral·li Fotogràfic es farà el dia 19 de setembre

8 de setembre de 2010 No hi ha comentaris

Un any més i després de l’èxit de les anteriors edicions, s’ha organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa i per l’Agrupació Fotogràfica de Benissa, el XIII Ral·li Fotogràfic de Benissa.

El ral·li es farà el diumenge 19 de setembre. Els participants eixiran a les 8.00 des de la plaça Rei Jaume I i finalitzaran el recorregut a les 14.30, moment en què tindrà lloc el menjar.

Podran participar els afeccionats a la fotografia majors de 12 anys, i menors a aquesta edat, sempre que vagen acompanyats per un adult. Les fotos només es podran fer amb càmera digital.

A l’eixida se’ls lliurarà un sobre indicant les rutes, el temps establert i els llocs que cal fotografiar. En finalitzar, els participants hauran de lliurar a l’organització, la targeta amb només 40 fotografies.

Es lliurarà un diploma acreditatiu a tots els participants, a més de realitzar un audiovisual amb les fotos seleccionades.

Tots aquells que estiguen interessats, podran inscriure’s fins al 10 de setembre, al Casal dels Joves de Benissa, de 9.30 a 13.30. La inscripció té un cost de 10 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/