Inici » Notícies » General

El XII Ral·li Fotogràfic tindrà lloc el 27 de setembre

26 d'agost de 2009 No hi ha comentaris

Un any més i després de l’èxit de les anteriors edicions, s’ha organitzat per la la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa i per l’Agrupació Fotogràfica de Benissa, el XII Ral·li Fotogràfic de Benissa.

El Ral·li es realitzarà el diumenge 27 de setembre, l’eixida del qual serà a les 8.00 des de la plaça Jaume I, fins les 15.00h, quan tindrà lloc el menjar.

Podran participar els afeccionats a la fotografia majors de 12 anys, i menors d’aquesta edat, sempre que vagen acompanyats per un adult.

Enguany, com a novetat, els participants, només podran realitzar el Ral·li amb càmera digital.

A l’eixida se’ls lliurarà un sobre indicant les rutes, el temps establert i els llocs a fotografiar. En finalitzar, els participants hauran de lliurar a l’organització, la targeta amb només 40 fotografies.

Es lliurarà un diploma acreditatiu a tots els participants, a més de realitzar un audiovisual amb les fotos seleccionades.

Tots aquells que estiguen interessats, podran inscriure’s des del 31 d’agost fins el 18 de setembre, al Casal dels Joves de Benissa, de 9.30h a 13.30h i de 16.00h a 19.30h. La inscripció té un cost de 10 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/