Inici » Notícies » General

El Trinquet de Benissa estrenarà les millores d’enllumenat i en la coberta amb una partida de raspall femení

24 de Setembre de 2018 No hi ha comentaris
Obres al trinquet de Benissa

Obres al trinquet de Benissa

Dins de la decidida aposta de Benissa per l’esport de la pilota valenciana, continuen les millores al recinte del Trinquet. En aquest cas, ja estan finalitzant-se les actuacions per a millorar l’enllumenat del trinquet, millorant així l’eficiència energètica i el conseqüent estalvi en consum elèctric.

A aquestes millores s’uneix la instal·lació d’una nova lona a la coberta, amb la qual s’aconsegueix que la visibilitat siga òptima per als jugadors en el joc elevat, ja que les antigues plaques transparents de la coberta ja perjudicaven el joc dels pilotaris per la falta de lluminositat en el trinquet.

Les obres de condicionament de l’enllumenat i la instal·lació de la nova lona s’estan realitzant de manera simultània a fi d’aprofitar la instal·lació de la bastida utilitzada, cosa que ha permès reduir el temps i cost de les actuacions. Aquest projecte de reforma ha rebut unes ajudes de 22.400 € per part de la Conselleria d’Esports, amb un pressupost total de l’actuació de 35.000 €.

Des de la Regidoria d’Esports s’indica que, aprofitant aquestes millores, el pròxim mes d’octubre es programarà una partida de raspall femení i altres partides que protagonitzarà l’alumnat de l’Escola Municipal de Pilota.

Per a Xavi Tro, responsable d’Esports, “cal seguir promocionant la pràctica de la Pilota Valenciana i recolzar a la figura de la dona en aquest esport”, destacant a més que “a Benissa el trinquet té molta vida, amb molta partida d’aficionats, i amb les diverses millores que anem incorporant a un Trinquet on l’any passat ja celebrarem el seu 60 Aniversari”. Amb aquestes noves actuacions, el Trinquet de Benissa continua recuperant una esplendor d’acord amb l’afició i arrelament que manté en el municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/