Inici » Notícies » General

El síndic de comptes acusa l’Ajuntament d’una infracció molt greu per subvencions a l’Sporting Benissa

17 de març de 2015 No hi ha comentaris
L'Sporting Benissa

L’Sporting Benissa

El Síndic de Comptes de la Generalitat Valenciana va publicar ahir el seu informe de fiscalització de les administracions locals corresponents a l’exercici 2013. A l’informe, que està publicat a la web del síndic i es pot consultar íntegre en aquest enllaç, apareixen tots els municipis on van ocórrer irregularitats en eixe període.

En el cas de Benissa, el Síndic de Comptes considera que existeix una infracció molt greu per una subvenció que l’Ajuntament de Benissa havia d’atorgar al Club de Futbol Sporting Benissa per valor de 27.318,40 euros.

La interventora accidental, amb data 15 de maig de 2013, va emetre un informe contrari indicant que 8318,40 euros s’havien justificat mitjançant factures correctes, però que uns altres 19.000 euros no tenien factures correctes i corresponien a premis als jugadors per assistència als entrenaments.

Arturo Poquet, amb el braçalet de capità del Sporting Benissa

Arturo Poquet, amb el braçalet de capità del Sporting Benissa

La Junta de Govern Local, amb data de 29 de maig de 2013, va aprovar finalment una subvenció de 15.000€, els 8138,40€ amb factures correctes i uns altres 6861,60€ no justificats correctament, ignorant així l’objecció del Departament d’Intervenció.

Es dóna el cas que el capità de l’Sporting Benissa en eixos moments era el regidor del PP Arturo Poquet, membre també de la junta de govern, òrgan que va aprovar la subvenció a l’equip.

El síndic de comptes afirma en el seu informe que aquests fets poden ser constitutius de responsabilitat comptable.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/