Inici » Notícies » General

El SAMU de Benissa se salva de les retallades i seguirà prestant servei les 24 hores

8 de març de 2013 No hi ha comentaris
Ambulància (foto del flickr de Thibosco17)

Ambulància (foto del flickr de Thibosco17)

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va fer callar ahir els temors davant el possible tancament del SAMU amb seu al municipi.

El batle va assegurar que des de la Conselleria de Sanitat li han confirmat que el SAMU que té Benissa va a seguir amb les mateixes prestacions que tenia fins ara.

Un servei d’atenció mèdica urgent que dóna cobertura a tota la comarca de la Marina Alta, les 24 hores del dia, i que no està afectat per les retallades que la Conselleria de Sanitat havia anunciat que aplicaria a partir d’aquest mes de març en les emergències sanitàries de tot el País Valencià.

Roselló va remarcar que el de Benissa és un dels SAMU estratègicament millor situats, per la seua proximitat a l’AP-7, i que conjuntament amb una altra unitat d’atenció mèdica urgent cobreix tots els pobles de la comarca de la Marina Alta.

Un SAMU que té el seu personal i ambulància amb base al polígon industrial la Pedrera, en un local de l’ajuntament cedit a la Conselleria.

El batle va defensar la necessitat de mantindre aquests serveis d’emergència i que les seues prestacions continuen oferint-se les 24 hores del dia.

A més, Roselló va llançar un missatge de tranquil·litat a la població recalcant que aquest servei no va a patir cap modificació de moment.

Respecte als rumors de les possibles retallades de les ambulàncies al municipi de Xàbia, el Partit Popular d’aquest municipi, va assegurar que, segons fonts de Conselleria de Sanitat, el servei es mantindrà com fins ara, igual que ocorrerà al municipi de Pego.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/