Inici » Notícies » General

El ROM de Benissa exigeix majoria absoluta per als plans urbanístics

26 de gener de 2008 No hi ha comentaris

El PAI de Pedramala 2 que va ser adjudicat a l’empresa Construcciones Benimarco SL gràcies al vot de qualitat del batle porta camí d’arribar als tribunals. El CIBE-Bloc va insistir ahir a dir que el resultat del ple és nul de ple dret i per a afirmar-ho es basen en l’article 112 lletra i del Reglament Orgànic Municipal. Aquest punt indica que és necessari “el vot favorable de la majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació per a acordar els plans i instruments d’ordenació i gestió urbanística”. El document pot interpretar-se de diferents formes i ací cadascú agranarà cap a casa. Diferents juristes consultats per aquest diari van discrepar a l’hora d’indicar si el PAI de Pedramala 2 està sotmés al citat reglament. El que sembla segur és que els partits de l’oposició i l’alternativa formada pels propietaris de cases de Pedramala utilitzaran el reglament per a presentar un recurs sobre l’acord adoptat pel PP en el passat ple.

I si en la sessió, el portaveu del PP va argumentar que no tenia interessos en el programa i per tant es decantava a favor de l’opció més econòmica, ahir des de l’oposició i des de Pedramala 2 coincidien a destacar la gran amistat que el batle, Juan Bautista Roselló, manté amb el gerent de Construcciones Benimarco SL i fins i tot afegeixen que el batle també hauria d’haver-se absentat de la sessió.

Per si no fora tot suficientment complicat, des de l’oposició també critiquen l’absència d’un informe jurídic des de l’ajuntament, el que podria en el futur anul·lar l’adjudicació del PAI. Per la seua banda, el portaveu del PSOE, Vicente Cabrera, exposarà dilluns que ve la seua versió dels fets.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/