Inici » Notícies » General

El Restaurant Casa Cantó participa a la campanya solidària “Restaurantes contra el hambre”

11 de setembre de 2013 No hi ha comentaris
Logo de la campanya "Restaurantes contra el hambre"

Logo de la campanya “Restaurantes contra el hambre”

El Restaurant Casa Cantó és un dels restaurants solidaris de l’estat espanyol que enguany participarà, des del 15 de setembre fins el 15 de novembre, en la IV Campanya de “Restaurantes contra el hambre”. Es tracta de la major iniciativa solidària de l’hostaleria a nivell estatal. Aquesta acció està coordinada per l’organització humanitària internacional Acció contra el hambre, present en més de 45 països, que des de 1979 combat la desnutrició infantil alhora que garanteix aigua i mitjans de vida segurs a les famílies i poblacions més vulnerables.

Casa Cantó disposa ja de fullets en totes les seues taules amb informació de la campanya “Alimenta tu solidaridad” i oferirà plats solidaris als comensals, que estaran degudament identificats a la carta, en els quals una part del preu serà donat a Acción contra el hambres. A més, el restaurant situarà en un lloc visible una vidriola perquè aquella persona que ho desitge puga fer el seu donatiu.

En 2012, els 535 restaurants participants van aconseguir recaptar 110.000 euros i els seus clients van tindre l’oportunitat de triar els plats solidaris contribuint així a la lluita contra la desnutrició infantil.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/