Inici » Notícies » General

El rescat de la piscina coberta de Benissa pot desenterrar casos sospitosos a l’Ajuntament de La Nucia

7 de gener de 2015 2 comentaris
La ludoteca de La Nucia

La ludoteca de La Nucia

La Nucia va adjudicar la ludoteca a una empresa que no paga Seguretat Social.

El rescat de la piscina coberta de Benissa pot desenterrar casos sospitosos a l’Ajuntament de La Nucia. L’empresa Ronda Proyectos SL, que aquest dimecres serà apartada de la gestió de la piscina municipal de Benissa per impagaments, va ser adjudicatària d’una ludoteca municipal a La Nucia, al febrer de 2014, per un mòdic cànon de 100 euros al mes. I als pocs dies de començar a explotar la instal·lació, entre març i abril, aquesta mateixa empresa va poder estar vulnerant una de les condicions de qualsevol adjudicatari: no estar al corrent en els pagaments de la Seguretat Social. A Benissa ja no ho estava i a més ha deixat de pagar la nòmina de desembre als treballadors. I és més, des de 2013, concretament al maig, juliol i agost, ja tenia advertiments de cobraments per via executiva i embargaments de la pròpia Tresoreria de la Seguretat Social.

L’Ajuntament de La Nucia, governat pel popular Bernabé Cano, va adjudicar al febrer de 2014 la ludoteca municipal -que va costar 422.000 euros i es va finançar amb el Pla Confiança- a l’empresa Ronda Proyectos SL. Al seu administrador únic, Silvestre Sanchis Tasa, se li van donar 10 dies perquè aportara tota la documentació i que acreditara que estava al corrent de les seues obligacions amb Hisenda i la Seguretat Social. Possiblement, en el moment de la signatura de contracte Ronda Proyectos havia superat els embargaments de la Seguretat Social de 2013 i estava al dia, però entre març i abril de 2014 va tornar a incomplir, com ha demostrat la situació de la piscina municipal de Benissa. La qüestió és que en aquest últim municipi, l’equip de Govern del PP ha resolt el contracte amb Ronda Proyectos i ara serà una empresa pública la que gestione la piscina coberta.

A La Nucia, malgrat els incompliments de Ronda Proyectos, Bernabé Cano manté la concessió de la ludoteca i de la piscina municipal, ja que Ronda Proyectos és l’adjudicatària de totes aquestes instal·lacions municipals. És més, la seua gestió és tot un misteri, ja que el batle mai ha facilitat les dades d’ingressos i despeses.

No és la primera vegada que les relacions entre Bernabé Cano i Silvestre Sanchis Tasa boten a l’actualitat. Com ha publicat EL MUNDO, Silvestre Sanchis és administrador únic de Ronda Proyectos des de 2011. La seua seu social està en terrenys d’una societat participada per Antonio Rocamora i Gerardo Martínez Riquelme i que havien comprat a la família de Bernabé Cano. Es dóna la circumstància que Rocamora i Martínez Riquelme eren apoderats de Gestrumar 2001: la constructora del dúplex de luxe enfront del port d’Altea que Bernabé Cano va comprar per més de 470.000 euros mitjançant diferents lliuraments en metàl·lic.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 7 de gener de 2014 al diari EL MUNDO

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

2 comentaris»

  • Contraste ha dit:

    No entenc perque NO es contrasten les noticies i es fa eco de unes coses que duen a comfusió. Res a veure Benissa en La Nucia malgrat que vuiguen mezclar-ho…

  • Infobenissa ha dit:

    Estimat senyor Contraste, a Infobenissa reproduïm totes les notícies que es fan resó de Benissa. Si té una opinió diferent li recordem que Infobenissa posa els mitjans perquè els ciutadans puguen fer-nos arribar els seus comunicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/