Inici » Notícies » General

El PSPV exigeix una ordenança per a la gestió i ús de les platges i cales de Benissa

25 de setembre de 2010 No hi ha comentaris

La preocupació de l’oposició de Benissa per la situació de la zona costanera del municipi és més que evident. Si la coalició CIBE-Bloc va demanar la implantació d’un consultori auxiliar per donar servei als ja 4.000 residents del litoral benisser, ahir va ser el PSPV el que va proposar aprovar una ordenança municipal per a la gestió i ús de les platges i cales.

El portaveu del PSPV, Vicent Cabrera, va comentar que el seu partit ja ha traslladat al PP altres propostes com la construcció d’una parada d’estacionament per a autobusos internacionals i la millora i ampliació de la carretera CV-746 que travessa l’avinguda La Marina i que enllaça els termes de Calp, Benissa i Teulada.

Cabrera va comentar que existeixen altres poblacions costaneres que compten amb aquesta regulació la finalitat de la qual és comptar amb unes platges capdavanteres dins del Mediterrani, dotant al litoral de Benissa amb els millors serveis que existeixen en l’actualitat.

Una ordenança que permetria, va explicar el regidor, comptar amb unes platges llestes i a punt amb temps suficient de cara als períodes vacacionals. I a més regularà des de les zones de vigilància a les d’esplai, temes relacionats amb la seguretat, horaris i personal. Cabrera va insistir que les cales i platges de Benissa són el principal atractiu turístic i residencial i la font d’ingressos més important.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/