Inici » Notícies » General

El PSPV exigeix al portaveu del grup popular que renuncie a la VPO que li va tocar al sorteig

23 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

Al portaveu del PP de Benissa, José María Serna, va tindre la sort de cara en el sorteig de les VPO i ara el PSPV li demana que estiga a l’altura de les circumstàncies i accepte que ell, amb dedicació exclusiva a l’Ajuntament i un sou anual de 35.000 euros, no està, precisament, entre les persones més necessitades del poble. Vicent Cabrera, que és el portaveu socialista, va instar ahir a Serna a renunciar al seu habitatge de protecció pública.

“Són pisos per a persones necessitades, no un capritx per a qui amb tres anys de sou pot pagar-la”, va argumentar el regidor del PSPV. També va avançar que si el portaveu del PP no renuncia a la VPO, tornaran a exigir-li-ho en el pròxim ple perquè “ha de donar exemple”. Cabrera va afirmar que el seu partit ha rebut queixes de veïns que “no entenen que en el sorteig participaren persones amb uns ingressos i nivell de vida elevats”. A més, va aclarir que cap regidor socialista va participar en el sorteig, perquè consideraven que pel càrrec que posseeixen no havien de fer-ho.

“Tenim informació de persones que tenen una bona situació econòmica i que han tingut la sort que els tocara un dels pisos”, va continuar. El portaveu socialista no va qüestionar el sorteig de les VPO, però va dir que Serna no havia d’optar perquè té una nòmina anual de 35.000 euros “que li paguen tots els ciutadans del poble”. “Li demanem el gest cap al poble de renunciar a l’habitatge, perquè segur que hi ha altres persones que tenen pitjors condicions econòmiques”, va insistir Cabrera, que va comentar també que l’Ajuntament, per a aquest sorteig, havia d’haver introduït clàusules específiques que impediren que optaren a les 40 VPO de la partida Beniver persones amb altes nòmines.

El sorteig d’aquests habitatges de protecció pública, que són les primeres que es construiran a Benissa des de 1997, va tindre lloc el dijous 6 de febrer. 87 veïns optaven als pisos i entre els afortunats va sorgir la incògnita de si, en un moment de crisi com l’actual, aconseguirien que els bancs els concediren la hipoteca. De fet, el propi portaveu del PP va manifestar que esperava que “quan anem al banc ens donen el crèdit, que és el més difícil”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/