Inici » Notícies » General

El PSPV diu que la seua tasca és fiscalitzar la tasca del govern

4 d'abril de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 4 d’abril de 2009:

El PSPV de Benissa s’ha pronunciat davant la intenció del batle, el popular Juan Bautista Roselló, de dur-los davant els jutjats per una denúncia falsa.

Declaracions que va realitzar el batle després de conèixer la sentència de l’Audiència Provincial segons la qual, va comentar el batle, s’arxiva la denúncia que van interposar els socialistes contra Roselló, a finals de 2006, per delictes contra l’ordenació del territori, estafa, tràfic d’influències, ús d’informació privilegiada i malversació de fons públics.

Delictes que els socialistes relacionaven amb l’atorgament d’unes cèdules d’habitabilitat a la urbanització Altamira i per la permuta del Taller d’Ivars. Una sentència que en el seu moment el batle va assegurar “demostra que la denúncia dels socialistes estava totalment infundada i era totalment falsa”.

Per a Roselló, els que havien comés un delicte eren els socialistes, als quals acusava d’haver incorregut en un presumpte delicte de denúncia falsa.

Abans de res, el portaveu dels socialistes, Vicent Cabrera, va assenyalar que si el batle vol denunciar l’anterior grup municipal socialista, doncs que el denuncie. “Però ha de saber, va apuntar Cabrera, que quan un fiscal considera que hi ha indicis de delicte davant les actuacions d’un polític, siga del color que siga, com ha ocorregut amb les decisions preses pel batle de Benissa, ha de portar a terme accions davant el jutjat, en aquest cas en el Jutjat de Dénia i davant l’Audiència d’Alacant. “Que denuncie Roselló al fiscal” va agregar Cabrera.

El regidor va dir que el seu grup va actuar com a tal, ja que com a oposició, va agregar Cabrera, la seua funció és fiscalitzar la tasca de l’executiu.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/