Inici » Notícies » General

El PSPV denuncia que hi ha veïns que han esperat 36 hores a Urgències

25 de Febrer de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 25 de febrer de 2009:

El PSPV de Benissa se suma a les veus de denúncia sobre el funcionament del nou hospital de Dénia. El portaveu dels socialistes, Vicent Cabrera, ha criticat la falta de metges i personal sanitari amb què ha obert les seues portes el nou centre hospitalari comarcal.

Cabrera va afirmar que hi ha veïns de Benissa que han patit situacions desesperants, “de més de 36 hores d’espera a urgències”, segons alerta el líder del PSPV. Una situació que no es pot permetre i que cal denunciar, remarca el portaveu dels socialistes.

Cabrera reconeix que l’entrada en funcionament d’un servei d’aquest tipus pot ser complicat, però adverteix als ciutadans, que no es poden quedar ací, i que si tenen queixes, han de pronunciar-se, i manifestar-les.

Des del Partit Socialista es comprometen a portar a terme una vigilància exhaustiva sobre el funcionament de l’hospital i animen que es tramiten les corresponents queixes, insisteix el portaveu. Cabrera va comentar que els han arribat veus que alerten que molts facultatius estan abandonant aquesta àrea. I en general, conclou el regidor socialista, la imatge que està donant el nou hospital de Dénia és de “caos i desordre”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/