Inici » Notícies » General

El Projecte Supera-T fomenta la igualtat a Benissa: “Tots i totes som éssers humans, som iguals”

4 d'Agost de 2018 No hi ha comentaris
Conferència del projecte Supera-T a Benissa

Conferència del projecte Supera-T a Benissa

La que va ser primera dona pilot de les forces armades de l’estat, Patricia Campos, va pronunciar dilluns passat una conferència a Benissa dins del projecte Supera-T. Un esdeveniment en el qual es va fomentar la igualtat i la il·lusió per a aconseguir els somnis de cada persona, sense tindre en compte gènere o condició.

Acompanyada d’Encarna Cardona, una atleta benissera que destaca en els circuits de curses de Trail de Muntanya, Campos va posar de manifest el repte que suposa, encara en l’actualitat, aconseguir accedir a professions o aficions copades per homes, fet al qual aquesta expilot va afegir que en el seu cas s’ha vist agreujat per la seua condició d’homosexual.

En un acte celebrat a la Sala d’Actes Municipal amb un nombrós públic de totes les edats, Patricia Campos va posar de manifest com, al llarg de la seua trajectòria professional, ha hagut de “superar barreres que el sexe masculí no ha tingut” i com ha fet d’aquest esforç una bandera per a lluitar fomentant la igualtat i la lluita pels drets de les dones. En l’actualitat es troba treballant en el projecte de l’ONG Goals For Freedom goalsforfreedom.com a Uganda, un país on resulta especialment complicat treballar pels drets dels éssers humans.

Per la seua banda, Encarna Cardona va destacar com l’esport elimina moltes de les barreres que a nivell d’igualtat de sexes continuen existint. Al llarg de la seua intervenció va destacar que en alguna ocasió s’ha vist menyspreada pel fet de ser dona, cosa contra el que en l’actualitat es troba lluitant, com per exemple a l’hora de recordar-li a l’organització d’alguna cursa que “les dones mereixem els mateixos premis que els homes”. Així mateix, Cardona va destacar que en breu participarà en l’Ultra del Montblanc, una de les curses de referència en el món del Trail de Muntanya, repte que espera superar amb èxit.

Finalment, les persones participants van disputar un partit de futbol en el Camp Municipal La Costa, moment que va generar molta diversió entre els equips. L’esdeveniment ha comptat amb el suport de les regidories d’Igualtat, Esports i Joventut de l’Ajuntament, ha estat organitzat per l’English Soccer Camp i ha rebut a més la col·laboració de les empreses locals Giner Rent a Car i HostelBe Suministros de hosteleria.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/